43-годишна жена почина пред очите на детето си в Спешното отделение

...
43-годишна жена почина пред очите на детето си в Спешното отделение
Коментари Харесай

Жена почина пред детето си в Спешното отделение във Враца |

43-годишна жена умря пред очите на детето си в Спешното поделение на МБАЛ " Христо Ботев "  във Враца. Тя е била откарана с кола за спешна помощ до болничното заведение. 

На видео, качено във Facebook, се вижда по какъв начин жена на болнична количка, мъжът й и детето им чакат на регистратурата в незабавното. Докато отговарящата на регистратурата желае персонална карта на болната и пита за ЕГН-то й, дамата клюмва главата си обратно и не помръдва.

Регистраторката пита мъжа какво е пила брачната половинка му. Той изяснява, че от два дни тя пие Флудрекс, а през нощта се е събудила и му споделила, че не може да диша. Пила е единствено вода, само че положението й се влошило.  

След като не намира персонална карта, мъжът се обръща към дамата на регистратурата и споделя прочувствено: " Тя умря. Пишете й смъртен акт ".

Според изпълнителния шеф на лечебното заведение доктор Петър Керемедчиев дамата е издъхнала в ръцете на реаниматорите след 45-минутна борба за живота й. По първичната информация умрялата е имала тежка белодробна емболия. 

По думите на доктор Керемедчиев 43-годишната жена е чакала около 10 минути пред регистратурата, след което е призната в реанимация, само че медиците не са съумели да я спасят, съобщи локалния уебсайт " Конкурент ". 

" Тя не умира пред регистратурата, само че съгласно мен тези минути там, които се виждат и на видеото, са отвратителни. Взел съм административни ограничения ", декларира доктор Керемедчиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР